Top

Klantenservice

Bestellen

Deze website is nog in opbouw en wordt nog aangevuld met meer informatie over de verschillende activiteiten van AGOS Toegangsautomatisering. Heeft u vragen schroom dan niet en stuur dan even een bericht via het contactformulier. 

 

Wanneer de oplossing voor uw vraag of probleem er niet tussen staat kunt u dit dit ook via het contactformulier aan ons doorgeven.
 

Alle genoemde prijzen op deze website zijn inclusief BTW.
 

De verzendkosten zijn afhankelijk van pakketgrootte en gewicht. Deze worden vermeld tijdens het bestelproces en voordat u definitief afrekent.

Wij doen ons best om de bestellingen binnen 1 dag te verzenden, mits op voorraad  (vaak nog dezelfde dag wanneer de betaling binnen is), maar dit kan ook een dag later zijn.

NB. In verband met de zomervakantie zijn wij afwezig van zaterdag 21 juli tot en met zaterdag 10 augustus 2018. U kunt ons nog wel bereiken via het contactformulier maar de beantwoording zal wat vertraagd zijn.
Bestellingen worden vanaf maandag 13 augustus uitgeleverd.

Bestellingen waarvan de betaling voor vrijdag 20 juli, 16.00 uur ontvangen is, zullen nog voor de vakantieperiode worden verzonden.

 

Montage:

Eventueel kunnen wij voor u ook de montage verzorgen. U kunt via het contactformulier een prijsopgave aanvragen. 
 

Garantie

Op de meeste producten heeft u 2 jaar garantie. Wanneer een andere garantietermijn van toepassing is dan wordt dat afzonderlijk bij dat product vermeld.

 

 

Wanneer de bestelling bij ontvangst niet aan uw verwachtingen voldoet dan kunt dit aan ons retourneren, waarna u het betaalde bedrag terug ontvangt.

U dient hiervoor eerst de klacht aan ons te melden om hiervoor een oplossing te vinden. De retourzending dient binnen 30 dagen plaats te vinden in de originele onbeschadigde verpakking.